Gå til hovedindhold

Høringssvar

PLANSTRATEGI 2023 - NETVÆRK OG NÆRVÆR

Imod bebyggelse syd for Egå Møllevej

Imod bebyggelse syd for Egå Møllevej
Vi kan kun bakke op om de i forvejen skrevne høringssvar ang. Bebyggelse syd for Egå Møllevej. Vejen har i forvejen meget store trafikale udfordringer, hvilket er til stor gene for områdets beboere og bløde trafikanter. Der er sket flere uheld netop på denne vej p.g.a. for meget trafik, for høj fart og dårlig sigtbarhed ved boldbanen. Lige meget hvordan det vendes og drejes og på trods af endnu en vej ud til Grenåvej, vil en bredere Egå Møllevej give tættere trafik, hvilket vil føre til større gener. Derudover vil T-krydset ved Egå Møllevej/Hjortshøjvej, som er belastet nok i forvejen, blive forværret.
Derudover vil vi tilslutte os de andre ift. at et projekt af den størrelse ikke vil beskytte naturen og dyrelivet. Ved at bygge på det omtalte område, vil man fjerne naturarealer og biotoper, som er vigtige for at bevare biodiversiteten. Som Skæring Fællesråd så fint skriver, huser naturen i Skæring flere rødliste arter og vi i Skæring er stolte af og glade for netop den lokale natur.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Nina Tvilum Petersen og Andreas Aagaard-Fernandez

Indsendt

15/08/2023 20:13

Sagsnummer

HS0117495

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H586

Kontakt

Lars Høeberg
Kommuneplanchef
T +45 4185 9799

AARHUS KOMMUNE
TEKNIK OG MILJØ
BYSTRATEGI

Vil du vide mere?

Planstrategi 2023 fastlægger den overordnede strategi for den fysiske udvikling i Aarhus og sætter rammen for arbejdet med kommuneplanen i indeværende byrådsperiode. 

Kommuneplanen er den overordnede plan for Aarhus' fysiske udvikling;
Hvor og hvordan skal byen udvikles og hvordan vi vægter hensyn til mennesker, natur, landskab, kultur, erhverv og økonomi?

Vil du vide mere om kommuneplanen så klik her