Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplanen for Randersvej

Helhedsplan Randersvej, Nej til etagebyggeri

Nej til den reviderede helhedsplan
Hvorfor skal man nedrive villaer og arealer for at bygge etageboliger som alligevel står tomme, der er ca. 10.000 lejeboliger ledige i Aarhus hvorfor bygge flere.

At man vil bygge i 5-6 etager er helt ude af proportioner, der skal max bygges i 3 etager og med nedtrapning ned til villabebyggelsen. Det vil jo tage alt sol i de ellers så dejlige villaer og de skønne haver.

At man ønsker at lave erhvervs byggeri er helt fint, men har man tænkt på p forhold og tilgangsforhold til disse erhverv. Man kan ikke have erhverv uden der er tilknyttet p pladser til disse og hvordan bliver tilkørselsforholdene, det har man vist heller ikke tænkt over.
At I ønsker at alle skal tage letbanen eller cyklen er jo helt utopi, det er jo ikke alle som skal op og ned ad Randersvej eller kan tage letbane eller cykle på arbejde.

At man ønsker at lave et frirum ved letbanestoppene hvor – man kan hænge ud – giver da slet ikke mening, hvem gider sidde på Randersvej med al den trafik der er døgnet rundt….
Hvordan vil p mulighederne være for evt. etagebyggeri, det blev nævnt at man ikke ville lave et antal p pladser i forhold til lejligheder da man ønsker at folk skal benytte den offentlige transport, det hænger jo ikke sammen, man kan jo allerede nu se at der er stor mangel på p-pladser i hele byen, resultatet vil blive at alle de små villaveje vil blive klisteret til med biler fra andre området, hvilket ikke er optimalt.

At Aarhus gerne vil være en grøn by hænger jo ikke sammen med at man vil fjerne villaer og området for så at klistre det hele til med etagebyggeri, hvor er de grønne arealer man ønsker.

Riisvangens villakvarter er et meget eftertragtet villakvarter, lad os bevare det som det dejlige miljø vi har i dag og droppe tanken om etagebyggeri. En forskønnelse af Randersvej er fint nok, men IKKE flere etageejendomme.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Jensen

Indsendt

07/08/2023 20:22

Sagsnummer

HS3749871

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H600

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00