Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplanen for Randersvej

Helhedsplan Randersvej

Nej tak til den reviderede helhedsplan
Hvordan kan I politikere finde på at ville nedrive villaer og arealer for at bygge etageboliger som alligevel står tomme, der er ca. 10.000 lejeboliger ledige i Aarhus hvorfor bygge flere.
At man vil bygge i 5-6 etager er helt ude af proportioner, der skal max bygges i 3 etager uden tagetage og med nedtrapning ned til villabebyggelsen, så dem der bliver nabo også får sol i deres haver. Det vil jo tage alt sol i de ellers så dejlige villaer og de skønne haver. Det er uacceptabelt for os villaejere at vi nu står i den uheldige situation at vi kan have en have i skygge.
At Aarhus gerne vil være en grøn by hænger jo ikke sammen med at man vil fjerne villaer og området for så at klistre det hele til med etagebyggeri, hvor er de grønne arealer man ønsker.
Riisvangens villakvarter er et meget eftertragtet villakvarter, lad os bevare det som det dejlige miljø vi har i dag og droppe tanken om etagebyggeri. En forskønnelse af Randersvej er fint nok, men IKKE flere etageejendomme.
Såfremt byggeriet bliver gennemført på Bakkevænget ønsker vi at Hvedevangen gøres blind op til Bakkevænget, således at Hvedevangen ikke benyttes til gennemkørselsvej.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Dorte

Indsendt

07/08/2023 20:36

Sagsnummer

HS5523450

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H600

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00