Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for

revideret helhedsplan / helhedsplanen for randersvej

Der mangler igen klare svare fra kommunen vedr. byggehøjder og bebyggelsesprocenter. Samt hvordan nedtrapning vil blive beregnet.

At planchefen svarer: "man ikke vil bindes på hænder og fødder" i forhold til dette spørgsmål er en klage til ombudsmanden værdigt. Da man afholder borgeren fra at få de, for vedkommene, nødvendige oplysninger om metode og grundlag for at kunne kontrollere og evt. foretage berettiget indsigelser imod forvaltningen behandling af kommende lokalplanersændringer - inden byggerier godkendes. Uden disse data (og der er planchefen muligvist allerede bevist om) kan indsigelser mod de kommende lokalplaner jf helhedsplanen være umulige at komme igennem med da vi ikke kan anføre noget konkret som en given lokalplan overskrider i henhold til helhedsplanen. Begge parter som forvaltningen skal betjene - de private investorer som vil undersøge hvad de kan forvente at få lov at bygge såvel som os der allerede bor her skal kunne få klare og bindende svar. Ingen er tjent med tingenes tilstand på dette punkt som som det står nu.

til oplysning så står der 1-0 til de folk der i sin tid rejse sag ved planklagenævnet i forhold til hvordan man som forvaltning skal opføre sig i forhold til bebyggelsesprocenter - uanset hvad planchef ikke vil bindes på.

https://jyllands-posten.dk/jpaarhus/ECE13517487/utilfredse-naboer-fik-stoppet-byggeri-ved-randersvej/

https://www.carlsensplaner.dk/2022/09/18/planklagenaevnet-bebyggelsesprocent-for-rammeomraadet-under-et-skal-begrundes-planmaessigt/

set i lyset af ovenstående sag vil jeg opfordre til man aktivt søger aktindsigt i / ajourfører sig løbende med kommueplantillæg, vedr. rammeområder og lokalplaner.

jeg er iøvrigt enig med risvangensfællesråd høringsvar i forhold til øvrige forhold.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

simon s

Indsendt

09/08/2023 12:47

Sagsnummer

HS0401292

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H600

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00