Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplanen for Randersvej

NEJ TAK Helhedsplan Randersvej

Hvorfor skal der bygges over 2-3 etager langs Randersvej for at have en god helhedsplan og man som politiker føler man får sat sit aftryk på byudviklingen i sin embedstid???
Det der gør Aarhus til en igennem dejlig og ikke mindst smilets by er forskelligheden, så lad os værne om det vi har og langt de fleste synes gør Aarhus til en dejlig by.
Hvad vi har oplevet igennem de sidste mange års travlhed med byfortætning, har resulteret i vi for nu står med en overkapacitet af ledige boliger i Aarhus, som umiddelbart alligevel ikke overordnet set har medført billigere boformer i Aarhus, herudover er vi ligeledes en del medborgere som ikke foretrækker at leve vores liv i en lejlighed i byen, men ønsker faktisk det er muligt at bo i hus med have uden tårnhøje kasser med voldsomme skyggevirkninger som nabo og ja nogle af os vil med sikkerhed flytte i en lejlighed på et tidspunkt og andre fra lejligheden har drømmen om hus og have i byen.
Alle kan ikke bo inden for ringvejen, hvis vi skal bevare forskelligheden i vores dejlige by, hvor alle har lyst til at være.
Der må tænkes ud af boksen, kom nu, i kan godt.
Viljen til at ville giver evnen til at kunne!! Bevar Aarhus mere eller mindre som den er, men ja der skal fornyes, men ikke nødvendigvis i 5-6 etager eller mere over det hele.
Viljen til at ville og værne om sine borger og lytte til deres ønsker og efterleve dette i videst muligt omfang må da være det ubetinget bedste eftermæle man ønsker at sætte som aftryk på sin by som politiker.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Niels Fravsbol

Indsendt

09/08/2023 21:46

Sagsnummer

HS3352077

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H600

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00