Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplanen for Randersvej

Høringssvar til helhedsplan for Randersvej

Hvor er det glædeligt at se helhedsplanen for Randersvej er taget af bordet for mit hus, det ville også være total ude af proportioner og rive velfungerende boliger ned og bygge lejligheder som der er nok af i området. Tak til Riisvangens Fællesråd for det enorme arbejde de har lavet. Jeg kan sidde i min have og nyde de kvadratmeter jeg har til rådighed og sommeraftner som der har været mange af, nyder jeg på terrassen mod Randersvej når trafikken er stilnet af. I den tid jeg har boet her har der været flere udvidelser af Randersvej og eksproportioner af vores forhave men det har ikke fået mig til at flytte. Jeg har boet her i 53 år og ved godt at støjen fra Randersvej er sundhedsskadelig og for mange år siden stemte vi nej til støjværn og det agter jeg at gøre igen hvis det skulle blive aktuelt. Jeg håber jeg kan blive her mange år endnu og få besøg af ræven i haven og det dejlige fugleliv.
Tænker også tilbage på de dejlige stunder for vores børn som kunne lege i haven og smutte " rundt om huset" det var om på Bakkevænget til legekammerater - - Nå lidt nostalgi !!!
Tilbage til nu - Kommunen kunne da lukke de grimme huller der er nede på Randersvej som har ligget med små vandhuller og masser af affald i og bag Netto er der en mur som er ved at gå i opløsning med rockwoll isolering, ser forfærdelig ud.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anni Linger

Indsendt

10/08/2023 10:09

Sagsnummer

HS4526928

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H600

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00