Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplanen for Randersvej

Gode takter, men vi er ikke i mål

Først en tak til politikere og embedsmænd for en revideret helhedsplan for Randersvej, der tilsyneladende har taget hensyn til borgernes massive kritik af både forløbet og den første helhedsplan.


Jeg er enig i, at der er behov for at se på en samlet plan for Randersvej. Primært i området fra Stjernepladsen og op til Nordvestpassagen - på højre side ud af byen.

Dog stiller jeg mig tvivlende overfor det reelle behov for nye og endnu flere boliger i Århus, som pt har 10.000 ledige lejligheder jvf dagspressen. Samtidig tvivler jeg på hvor mange der har lyst til at bo klos op af en af byens mest trafikerede veje.

Jeg synes, det er vigtigt at holde fast i nogle principper for en samlet plan for renovering af Randersvej.

Max 3 etager for nye etageboliger langs Randersvej. I oplægget er der mulighed for 4+1 etager - det vil reelt sige 5 etager, og det vil have uheldig skyggevirkning og medføre indkigsgener.

Minimer fortætning - området kan ikke bære væsentlig flere beboere og biler. Allerede i dag er området belastet af masser af trafik og parkerede biler - det vil kun blive værre ved øget fortætning.

Trafikgener - jeg synes ikke helhedsplanen forholder sig til de forventelige trafikgener mere byggeri og flere beboere vil medføre.

Tænk grønt og bæredygtigt. Vi har ikke brug for flere betonboliger, hvor det grønne begrænser sig til folks altankasser. Men skab egentlige oaser.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Frank Bisgaard Winther

Indsendt

11/08/2023 21:09

Sagsnummer

HS8176604

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H600

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00