Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplanen for Randersvej

Helhedsplan randersvej

Jeg vil som beboer på Reginehøj i sammenlagt 45 år tilslutte mig høringssvarene fra Riisvangens Fællesråd samt de mange andre høringssvar der også meget præcist beskriver de mange støj-trafik-parkeringsudfordringer vi står med. Endvidere vil jeg kommentere fælgende i.f.t planen

- Nordvestpassagen fra Bethesdavej mod Randersvej med parkering i begge sider af vejen, med ofte farlig slalom kørsel til følge, øget parkering og trafik vil kun forværre dette.

- Kornbakke alle/ Reginehøj, v/ vuggestue-børne intuitionen, hvor der ved aflevering og afhentning af børnene nærmest opstår kaotiske tilstande med en skønsom blanding af hurtig kørende biler- mangel på p-pladser gør at der ofte optages en vognbane, mens der hentes børn, cyklister og gående der skal krydse vejen, glad for der ikke er sket store uheld endnu.

-Sidst men ikke mindst. Klimaudfordringerne med afledning af regnvand fra de meget store ekstra befæstede arealer som tage- veje- fortove- befæstede ophold arealer vil udgøre, vil man i planen bl.a. afhjælpe ved at etablere Forsinkelse-Tilbageholdelse Bassin i Reginehøjs meget velholdte grønne område et område der i den grad fungere som aktivitet center med boldspil, petanque, gril og hygge spredt ud over det store areal, området er gennem alle årene udviklet, plejet og betalt af reginehøjs 403 lejemål. Det er noget magtfuldkomment uden dialog med beboerne at indtegne den slags planer.

Med håb for dialog før skal tage stilling i Byrådet
Mvh/ Johnny Eriksen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Johnny Eriksen

Indsendt

11/08/2023 22:32

Sagsnummer

HS9082922

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H600

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00