Gå til hovedindhold

Høringssvar

Helhedsplanen for Randersvej

Helhedsplanen for Randersvej

Tak for at lytte til beboernes synspunkter og bekymringer i forbindelse med den nye plan for Randersvej. Det er virkelig positivt, at I har taget hensyn til os beboere i udformningen af den opdaterede helhedsplan. Det viser en demokratisk tilgang til byplanlægning, som vi sætter pris på.

Bygningers højde og indretning
Jeg vil gerne påpege vigtigheden af at undgå alt for høje bygninger, da det kan skabe problemer med skygge. Jeg foreslår, at der fastsættes en maksimal bygningshøjde på tre etager, inklusive tagetagen. Dette vil hjælpe med at mindske eventuelle negative påvirkninger af omgivelserne. Også optrapningsprincippet bør være fasttømret – det bør ikke fraviges, da det er afgørende for at opretholde en god balance mellem bygningerne og områdets karakter.

Mindre betonarkitektur, mere kvalitet
Jeg vil gerne opfordre til, at kvalitet og æstetisk holdbarhed prioriteres, når det kommer til fornyelse langs Randersvej. Det er vigtigt at stræbe efter en varieret og bæredygtig arkitektur, der går ud over det sædvanlige betonlook. Dette vil ikke kun gøre området mere attraktivt visuelt, men også skabe en følelse af lokal identitet og tilhørsforhold.

Forbedring af Randersvej
Vi bakker helhjertet op om ethvert initiativ, der sigter mod at gøre Randersvej mere indbydende. Det er tydeligt, at området trænger til en opgradering.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Stefan Swartz Primdahl

Indsendt

11/08/2023 22:47

Sagsnummer

HS5700641

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H600

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00