Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Multihallen - en kæmpe gevinst for Stavtrup og oplandet omkring

Jeg er meget stor fortaler for at der kommer en multihal i byen!
Og jeg er stor fortaler for at vi kigger bredere ifht de idrætsgrene vi kan tilbyde byens borgere, i alle aldre. Klatring, kampsport, kunstrulleskøjtning og hvad der ellers kan være behov for, lokalt. Så vi netop ikke skal fragte os selv og vores unge/børn langt væk fra Stavtrup for at de kan dyrke andet end Fodbold og Håndbold (jeg ved godt at der er flere idrætstilbud lokalt, men det er sat lidt på spidsen for at understrege min pointe. - Jeg tror dog måske ikke behovet for kunstrulleskøjtning er så stort - men jeg skulle bruge 3 med k af hensyn til tekstens udtryk). Det kunne være dejligt - tidsbesparende og godt for miljøet - hvis alle selv kunne gå/cykle til den type idræt man foretrækker.
Derudover et ønske om et kulturhus hvor der foregår andet end Sport / Idræt.
Et sted man kan spise. Drikke en kop kaffe. Mødes med vennerne. Opleve noget kulturelt af den ene eller anden art, og måske benytte de fine faciliteter til et større arrangement, engang imellem.

Jeg synes placeringen på Bispemarken er den helt rigtige!
Vores største idrætsgren her i Stavtrup er uden tvivl fodbold, og her er vi tæt på boldbanerne, inkl kunstgræsbanen. Tæt på fodboldklubbens parkeringsforhold - hvis de bliver nødvendige at bruge fordi nogen hellere vil køre dertil.
Samtidig tæt på 'byen' og på Brabrandsøen, og Brabrandstiens fine adgangsforhold på cykel - hvis man bor udenfor Stavtrup. Tæt på de rekreative områder ved Klokkedammen og Klokkeskoven - det er faktisk en rigtig fin gåtur fra Rema og ned til Multihallen.

Men ingen vil have vindmøller eller motorveje i baghaven, i overført betydning.
Det forstår jeg godt - selvom jeg selv har valgt en motorvej, i baghaven!
Jeg synes bare ikke det her afsindig flotte projekt er på niveau med en motorvej eller en vindmølle(park). Jeg synes det er elegant veltegnet arkitektur der forholder sig til både landskab, natur og by. Jeg er overbevist om at de flotte ståltage reflekterer himlen og skyerne på elegant vis, og dermed næsten går i ét med det. Jeg er også overbevist om at taghældningerne og de relativt lave træbeklædte ydermure ud mod både syd, øst, nord og vest fremstår så diskrete og samtidig elegante som muligt. Trafikale forhold og støjgener - her er jeg sikker på at alle inputs er velkomne.
Jeg tror på at de dygtigste mennesker er på opgaven, og der finder vi løsninger. Vi har allerede fået andre glimrende løsninger til at mindske hastigheden og mængden af biler i byen. Det er i hvert fald mit subjektive indtryk og oplevelse.
På Søholm havde vi alle mulighed for at blive introduceret for arkitekterne og deres meget lækre materiale. Det var fedt at se de fine visualiseringer på plakaterne og tale visioner og koncepttanker med dem! Tak for den oplevelse.
Herfra skal der i hvert fald lyde en stor ros for det det arkitektoniske udtryk og den måde man imødeser de problematikker der potentielt kan være i at bygge et stort byggeri på en stor mark. Og tak til alle de ildsjæle der bidrager bravt i processen med at få det her på benene og investerer en meget stor procentdel af deres fritid på at hjælpe os allesammen med at få opfyldt de behov og ønsker vi har til at verdens bedste forstad bliver endnu bedre!

Jeg glæder mig, og håber på så få benspænd som overhovet muligt!

Mvh Martin Stoltze
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Martin Stoltze

Indsendt

27/07/2023 12:22

Sagsnummer

HS0934610

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00