Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Det kommer til at gå galt

Inden for de seneste år har jeg skiftet bopæl fra Stavtrup til Viby. På trods af dette opretholder jeg fortsat tætte relationer til Stavtrup, idet mange af mine familiemedlemmer bor der, og jeg besøger byen regelmæssigt via buslinje 11.

Selvom jeg erkender behovet for en multihal i Stavtrup, er jeg stærkt bekymret for den foreslåede placering. Jeg har allerede bemærket, at arrangementer i Stavtrup ofte medfører trafikale udfordringer. Dette fører undertiden til, at jeg må forlade bussen tidligt på grund af uhensigtsmæssig parkering. Stavtrups beliggenhed ved Aarhus' udkant har sine fordele, herunder ro og fred. Dog fører dette også til begrænset tilstedeværelse af ordensmagten og parkeringstjeneste under større arrangementer.

Med denne udfordring in mente finder jeg det bekymrende, at der forventes at blive opført en multihal på op til 6000 m^2 med kun 75 tilknyttede parkeringspladser.

Yderligere, foreslår Aarhus Kommunes lokalplan, at støjgener for nærområdets beboere vil blive begrænset. Baseret på mine observationer i nærheden af Viby IF/Vibyhallerne bemærker jeg, at trods officielle åbningstider, benyttes faciliteterne ofte uden for disse tidsrammer, herunder sent på aftenen. Dette resultere i støjgener for beboere i nærområdet. Uden en streng forvaltning og overholdelse af åbningstiderne ser jeg nemt sådanne udfordringer også opstå ved den foreslåede multihal i Stavtrup.

Endeligt vil jeg påpege, at lokalplanen kun vagt adresserer spørgsmål vedrørende grundvand og regnvandssikring. Den manglende detaljering herom indikerer, at planen muligvis ikke er fuldt ud gennemtænkt på alle områder og har potentialet til at blive en rigtig "Aarhus sag".
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lasse S

Indsendt

14/08/2023 22:44

Sagsnummer

HS1953623

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00