Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Placeringen på Bispemarken er oplagt

En stor katalysator for at kunne styrke fællesskabsfølelsen i en by som Stavtrup er at have et naturligt mødested – et forsamlingshus, hvor borgere med forskellige interesser kan samles og føle en tilknytning. Det nærmeste vi, i dag, kommer et centrum er Remas parkeringsplads, så behovet for et kulturelt, socialt og idrætsligt samlingspunkt er massivt.

Kigger man på Stavtrup på Google maps og skal prøve at finde en central beliggenhed, der kan binde byen sammen, springer Bispemarken i øjnene som den oplagte mulighed. Den ligger i forlængelse af Klokkeskoven som fører op til skole og kommercielt centrum. Den ligger op ad fodboldanlægget og forbinder Stavtrup Stationsby med resten af byen. At grunden så ovenikøbet er så stor at man kan skabe en grøn kile mellem Klokkeskoven og brabrandsøen, gør bare grunden endnu mere oplagt.

Derudover har Bispemarken de sidste 40 år været udlagt til formålet og vi er så privilegeret at vi kan bygge et arkitektonisk smukt byggeri, der tilpasses omgivelserne.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren K. Kristiansen

Indsendt

15/08/2023 05:21

Sagsnummer

HS2745842

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00