Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Ja tak til multihal på Bispemarken

Stavtrup er en by i vækst, men byen har svært ved at følge med, når det kommer til idrætsfaciliteter og dels et samlingssted. Det tætteste, vi kommer på sidstnævnte, er parkeringspladsen foran REMA.

Multihallen er et fantastisk godt bud på et initiativ, der kan give byen begge dele.

Bispemarken er i min optik det helt oplagte sted at placere hallen. En ting er de objektive forhold – marken er kommunalt ejet, og den har i årevis været udlagt til netop sådan et formål. Noget andet er, at matriklen ligger rigtig godt i forhold til de eksisterende idrætsfaciliteter i fodbold- og tennisklubben. Og desuden ligger stedet centralt i byen.

For så vidt angår byggeriets højde, arkitektur og funktioner er det min opfattelse, at det, der er blevet skitseret, virker gennemtænkt og ambitiøst. Og at alle involverede er interesserede i en smuk, funktionel løsning, der fungerer i samspil med de omkringliggende omgivelser. Samtidig har Haludvalget gentagne gange udtalt interesse i at kigge på og forsøge at inkorporere nogle af de forslag, som fortalere for en bypark har fremsat, så jeg er overbevist om, at matriklen som sådan kommer til at give værdi på mange parametre til gavn for mennesker med vidt forskellige interesser.

Jeg støtter op om en placering af multihallen på Bispemarken.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jesper Krusell

Indsendt

15/08/2023 10:09

Sagsnummer

HS4960882

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00