Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Ja tak til multihal på Bispevej

Som instruktør i Stavtrup Gymnastikforening og mor til to sportsglade piger ønsker jeg at udtrykke min og familiens stærke støtte til etableringen af en multihal på den angivne beliggenhed på Bispevej i Stavtrup. Denne plan repræsenterer en fremragende mulighed for at skabe et centralt og moderne samlingspunkt for idrætsaktiviteter og rekreation i vores lokalsamfund.

En multihal vil ikke blot fremme en bred vifte af idrætsaktiviteter, men også give os borgere mulighed for at engagere os i fysisk aktivitet året rundt, uafhængigt af vejrforholdene. Dette vil være til gavn for både børn, unge og voksne i vores område, og det kan bidrage til at forbedre folkesundheden og fremme fællesskabet.

Desuden vil en multihal på Bispevej skabe et attraktivt og levende byrum, der kan samle lokalsamfundet til sociale arrangementer og sportsbegivenheder. Den strategiske placering af multihallen vil gøre det let tilgængeligt for beboere i Stavtrup og de omkringliggende områder, hvilket igen kan øge interessen for idrætsaktiviteter og styrke det lokale sammenhold.

Vi forstår, at der er bekymringer omkring grundvandsområdet og miljøpåvirkning. Vi håber imidlertid, at de nødvendige foranstaltninger vil blive truffet for at minimere eventuelle negative konsekvenser. Det er vigtigt at finde en balance mellem udvikling og bevaring af miljøet, og vi håber på en omhyggelig og ansvarlig tilgang til projektet.

I betragtning af de potentielle fordele, som en multihal på Bispevej kan bringe til vores lokalsamfund, opfordrer vi til, at lokalplanen godkendes og gennemføres som planlagt. Vi ser frem til at se vores lokalområde blomstre som et centrum for sport, rekreation og fællesskab.

Med venlig hilsen,

Julie Daugaard
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Julie Daugaard

Indsendt

15/08/2023 10:27

Sagsnummer

HS4446409

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00