Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Min opbakning

Angående placeringen af multihallen på Bispemarken i Stavtrup, vil jeg gerne udtrykke min fulde støtte og begejstring. Som forælder til to børn erkender jeg vigtigheden af at skabe bedre muligheder og faciliteter for vores kommende generation. Den foreslåede placering af multihallen virker som en oplagt løsning, der kan bidrage til at opfylde behovene hos både børnefamilier og den bredere befolkning i og omkring byen.

Stavtrup er tydeligvis en by i udvikling, og en centralt placeret multihal vil uden tvivl spille en betydelig rolle i denne udvikling. Denne facilitet vil ikke kun være til gavn for de nuværende beboere, men også for de mange tilflyttere, der er børnefamilier og søger attraktive faciliteter og fritidsaktiviteter for deres børn.

En multihal vil skabe en bred vifte af muligheder for både sport og kulturelle arrangementer. Dette vil ikke kun fremme sundhed og trivsel blandt børn og voksne, men også styrke det sociale bånd i lokalsamfundet. Muligheden for at deltage i forskellige aktiviteter under ét tag vil give beboerne et værdifuldt samlingspunkt, hvor de kan udvikle sig både fysisk og socialt.

Den centralplacerede beliggenhed af multihallen på Bispemarken giver en let tilgængelighed for alle indbyggere, og dens tilstedeværelse vil utvivlsomt bidrage til at skabe en levende og aktiv bykerne. Jeg er overbevist om, at denne beslutning vil have en positiv indflydelse på livskvaliteten for både mig selv, min familie og alle andre beboere i Stavtrup.

Jeg håber inderligt, at min stemme som forælder og borger kan bidrage til at fremme denne fordelagtige placering af multihallen. Jeg ser frem til de positive forandringer, det vil medføre for vores samfund, og jeg takker for den mulighed, der er blevet givet for at give min mening til kende i denne høring.

Med venlig hilsen,

Kiavosh
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kiavosh Moslemi

Indsendt

15/08/2023 20:26

Sagsnummer

HS7801535

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00