Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Placeringen på Bispemarken er helt optimal for Stavtrup

Som ”gammel” Stavtrup-dreng, der er flyttet tilbage til min fødeby, ærgrer det mig at nogen forsøger at fremstille placeringen af en ny og absolut nødvendig Multihal som noget der splitter Stavtrup. Dette er heldigvis ikke tilfældet. Opbakningen til både hal og placering er massiv!

Jeg har stor berøring i Stavtrup, herunder fx næstformand i skolebestyrelsen for Højvangskolen, medlem af ”Tryg i Stavtrup” samt medarrangør af diverse frivillige arrangementer som fx Byfest, Stavtrupløb, Nytårsløb og juletræssalg m.v. På intet tidspunkt har jeg mødt modstand mod hverken Multihal eller den foreslåede placering. Det eneste sted jeg oplever denne modstand, er på Facebook eller i Den grønne kiles husstandsomdelte ”reklamer”.

Desværre er det lykkedes en relativt lille gruppe af borgere i byggegrundens nærhed at lave rigtig meget ”larm” for at undgå en hal som ny nabo. I mange år har disse borgere været begunstiget af at have en mark som nabo, på trods af at grunden har været udlagt til idrætsformål, herunder fx halbyggeri. Der er således ikke noget ”nyt” i perspektiverne for grunden.

Placeringen på Bispevej er den helt rigtige for langt hovedparten af borgere i Stavtrup. Placeringen er central og dermed i rimelig gåafstand for stort set hele Stavtrup. Placeringen gør det også muligt at knytte ”udeaktiviteter” i hele det rekreative område omkring Brabrandsøen sammen med de muligheder hallen kan tilbyde.

Da hallen kun fylder ca. en fjerdedel af grunden, bliver der samtidig plads til masser af grønt areal omkring hallen. Et grønt areal som kan anvendes på utallige måder og sikre at der fortsat er en ægte grøn kile op gennem Stavtrup. En kile der samler, og ikke en kile der splitter.

Jeg håber Multihallen kan realiseres på den foreslåede placering, så mine børn, mine forældre, mine venner og jeg selv får et sted at samles. Ikke kun til idræt, men også til kultur, hygge, kaffe og fælles stunder med alle i Stavtrup.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thomas Uth

Indsendt

15/08/2023 22:38

Sagsnummer

HS8230187

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00