Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Ja tak til Multihal på Bispevej

Jeg bakker 100 % op om en Multihal i Stavtrup. Vi mangler halkapacitet i Stavtrup og mange af vores lokale børn, må søge til andre haller for at dyrke deres sport pga. manglende haltider i Stavtrup. Eller værre endnu så dropper de helt med at være aktive.
Eftersom beliggenheder er undersøgt og konklusionen for bedste beliggenhed er Bispevej, støtter jeg op om denne placering. Og hvis vi skal være ærlige, er der ikke mange af os, som ønsker at være nærmeste nabo. Så derfor mener jeg også, at vi i projektet skal have respekt for nærområdet, især på trafikdelen.
Området er lidt et trafikknudepunkt i forvejen, så måske en rundkørsel for enden af Klokkeskovvej, hvor den ene afkørsel er til multihallen, således multihal trafikken ikke skal ned af Bispevej. Ved en rundkørsel får man også sat farten ned i området, hvor der forhåbentligt snart er mange CYKLENDE børn og voksne på vej til sport, spejder eller rundt om søen. Et stort ønske kunne være en cykeltunnel for enden af cykelstien på Klokkeskovvej.
Men mest af alt ser vi frem til en hal mere i Stavtrup.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Carsten Stidsen

Indsendt

15/08/2023 23:46

Sagsnummer

HS8528434

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00