Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Støtte til Lokalplan 1193 - Multihal i Stavtrup

Som bestyrelsesmedlem i Stavtrup IF Fodbold, vil jeg gerne benytte lejligheden til at udtrykke til støtte projektet om et Kultur og Idrætscenter (multihal) jf. lokalplan 1193, på vegne af fodboldafdelingen.

Behovet for udvidelse af idrætsfaciliteterne i Stavtrup kan man ikke stille spørgsmålstegn ved. Det har vi vidst i rigtig mange år efterhånden. Som bysbarn fra årgang 1998 er jeg opvokset med knappe idrætsresourcer og faciliteter, når jeg har udforsket de forskelige sportsgrene byen udbød - blandt andet badminton, bordtennis og håndbold. Derfor kan jeg kun bifalde hvor langt tovholderne er kommet med projektet i dag, og vi nu - forhåbentlig - kan se frem til en multihal i Stavtrup.

At få Stavtrup Kultur og Idrætscenter som nabo vil vi som fodboldklub have rigtig meget gavn af. Placeringsmæssigt ligger den rigtig godt, så vi sammen med resten af idrætsforeningen, kan deles om disse faciliteter. Ungdomsafdelingen i fodboldklubben er suværent den største afdeling vi har i Stavtrup IF Fodbold, og at kunne aflaste vores egne faciliteter en smule, vil skabe både glæde og gavn!

Vi vil i Stavtrup IF Fodbold opfordre vores medlemmer til at bruge de gode cykel- og gangstier som placeringen ved Bispemarken og Søholmvej muliggør - uanset om du er cyklene fra Aarhus C, Brabrand eller Stavtrup. Det er både nemt, grønt og naturskønt!

Vi vil glæde os til nye naboer!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Andreas H. Clausen

Indsendt

16/08/2023 14:17

Sagsnummer

HS6761156

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00