Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Kulturgryden Stavtrup ønsker en kulturel multihal

Kulturgryden bakker op om byggeriet af ’Stavtrup Multihal - stedet der samler’. Vi appellerer til, at der skabes et byggeri, der kan indeholde både kulturelle og folkelige aktiviteter med det formål at fremme kulturlivet i Stavtrup, samt understøtte de kulturelle og kreative kræfter, der allerede eksisterer i byen. Multihallen er på den måde med til at være samlende og skabe øget tilgængelighed for de kreative og mangfoldige fællesskaber, der allerede findes og også skabes i fremtiden.
Vi ser frem til en flot og æstetisk multihal tilpasset omgivelserne og opfordrer til at kulturen og kulturlivet fra starten tænkes ind i byggeriet, så multihallen kan blive dette kultur- og sportscentrum, som vi håber på. Arkitekternes skitser og plantegninger er fint tilpassede Stavtrups behov og de omkringliggende arealer.
Kulturgryden er samlet set positiv overfor placeringen på Bispemarken. Enkelte fra gruppen forholder sig neutralt i forhold placering, men ingen er decideret imod placering på Bispemarken.
Venlig hilsen
Maya Damgaard Larsen, Jesper Nielsen, Erik Kelstrup, Mathias Lægdsmand, Tine Bonde Klausen, Marianne Kjøngerskov, Lise Juliussen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lise Juliussen

Indsendt

16/08/2023 23:08

Sagsnummer

HS3356054

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00