Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Multihal

Jeg ønsker at udtrykke min fulde støtte til etableringen af en multihal ved Bispevej Stavtrup. Beliggenheden er ideel på flere måder og har potentiale til at blive et vigtigt aktiv for både lokalsamfundet og det bredere samfund som helhed.

Den strategiske beliggenhed tæt på Bispevej giver en enestående mulighed for at skabe et moderne og funktionelt sports- og fritidscenter. Placeringen giver nem adgang for lokale beboere, skoler og sportsklubber, hvilket vil fremme en aktiv livsstil og styrke fællesskabet. Desuden vil multihallen fungere som et socialt knudepunkt og et samlingssted, der kan bringe mennesker sammen på tværs af aldre og baggrunde.

Bispevej beliggenhed i nærheden af andre faciliteter som parker, skoler og boligområder vil give en synergi, der styrker områdets attraktivitet.

Jeg mener, at den planlagte multihal ved Bispevej repræsenterer en visionær tilgang til udviklingen af moderne sports- og fritidsfaciliteter. Beliggenheden udnytter områdets potentiale fuldt ud og vil med garanti bidrage positivt til både det lokale miljø og det overordnede samfund. Jeg opfordrer myndighederne til at fortsætte med projektet og ser frem til at se denne multihal blive en integreret del af Stavtrups identitet.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mehmet Karakulak

Indsendt

17/08/2023 23:45

Sagsnummer

HS3592305

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00