Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Jeg er imod placeringen på Bispemarken.

Jeg er ikke imod en Multihal. Men jeg er meget imod placeringen på Bispemarken.
For det første mener jeg ikke, Multihallen er foreneligt med hele området Stavtrup stationsby som flere og flere bruger som et roligt åndehul.
Endvidere mener jeg ikke, der er fremlagt seriøse planer for håndtering af de øgede trafik- og støjgener en Multihal vil medføre på Bispemarken. Det er bl.a. ren ønsketænkning når det forventes, at et flertal af brugere vil gå eller cykle til hallen. Ligesom øget trafik og parkeringskaos på de omkringliggende smalle villaveje ikke har fået den nødvendige opmærksomhed. For med det antal parkeringspladser der planlæggelse i umiddelbar tilknytning til Multihallen er ovennævnte uundgåeligt i min optik.
Problematikken omkring drikkevandsboringen og det omkringliggende Natura 2000 område føler jeg ligeledes, et flertal i Aarhus byråd tager utroligt let på. Her mener jeg om noget, det kalder på rettidig omhu! Det er trods alt nemmere at finde alternative steder at bygge end at finde alternative vandindvindings områder!
Som nabo til Bispemarken og dermed udsigten til en 12 meter høj Multihal og alt hvad det ellers bringer i “min baghave” får det mig seriøst til at overveje, om min fremtid skal være i min nuværende bolig. Jeg er ikke modstander af fremskridt men jeg undre mig meget over, at de andre forslåede placeringer af Multihallen synes, at blive fejet af bordet uden seriøse undersøgelse af de muligheder de kunne bibringe. Det virker faktisk som om, et flertal i Aarhus byråd har bestemt sig for Bispemarken lige meget hvad.
Jeg håber dog, der fortsat er åbenhed for konstruktiv dialog og overvejelse.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ole Schmidt

Indsendt

14/09/2023 13:15

Sagsnummer

HS9063513

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00