Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Nej tak til Multihal på Bispemarken.

Jeg ønsker ikke en Multihal på Bispemarken. Stavtrup Stationsby er kendetegnet ved en gammel bydel, med smalle snoede veje, natur og et rekreativt område, der allerede flittigt benyttes af rigtig mange, unge som ældre. Det ønsker jeg fortsat skal være muligt.
Den foreslåede placering på Bispemarken tager ikke hensyn til naboerne i området, som er en daginstitution, et plejehjem, et hospice, et bofællesskab, et spejderhus, naboerne op mod Bispemarken, Mondrupsvej og hele området i Stationsbyen. En Multihal af denne størrelse, vil give en væsentlig øgning af trafikken, mangel på parkeringsmuligheder, hvilket vil medføre parkering på de små veje i området, ligeledes vil støj og lysgener være uoverskuelige for naboerne i bydelen. Desuden er Bispemarken en del af et beskyttet grundvandsområde, det er i alles interesse at passe på vores miljø og grundvand.
Der er allerede lavet flere alternative forslag til placering af en Multihal, jeg kan kun opfordre til politisk interesse, vilje og lydhørhed overfor andre muligheder, så den bedste placering findes.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Inger Hedegaard

Indsendt

18/09/2023 22:50

Sagsnummer

HS4016102

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H606

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00