Gå til hovedindhold

Høringssvar

Udviklingsplan for Kongelunden

Udviklingsplan Kongelunden

Vi skal anmode om fornuft og rettidig omhu i forhold til specielt Havreballe skov og de øvrige skov/naturområder i Aarhus C og Højbjerg, der er omfattet af planen.

Udviklingsplanen for Kongelunden er en kakafoni af ideer til områdets anvendelse, den ene mere vanvittig end den anden.

Aarhus har i dag en fantastisk naturperle i form af ægte bynær natur med en stor biodiversitet hvoraf flere arter oveni købet er beskyttet, som andet høringssvar på yderst proffesionel vis har redegjort for.

Det er decideret naivt, at forstille sig, selv på den lange bane, at man kan bevarer nogen form for natur med de planer og ideer, der her er fremlagt.
Nej tak til kulturpark med klatrenet, Shelters, bålpladser, skulpturer, fulgletårne og for slet ikke at tale om Kongelys med skiftende farver. Havreballeskov er og skal forblive en Fredsskov og ikke endnu en forlystelsespark.

Så giv og skab plads til idrætten, der i dag er i området, men hold fingerne fra vores bynære fredsskov til glæde for alle nuværende og kommende Aarhussianere der allerede idag benytter området.

Ps. idag skriver vi den 24. august 2023 og der er uofficiel åbning af Aarhus Festuge i Tivoli og DHL staffet i Mindeparken - resultat trafikkaos ! - man burde måske overvejer, at løse trafikproblemt som en del af planen - men det er kun et forslag.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Susanne Kristensen & Peter D. Møller

Indsendt

24/08/2023 19:50

Sagsnummer

HS7562305

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Holme - Højbjerg - Skåde Midtbyen Viby
Hørings-id

H617

Kontakt

Kongelundens Sekretariat

Rådhuspladsen 2

8000  Aarhus C

Telefon 61 92 34 37

Mail kongelunden@aarhus.dk