Gå til hovedindhold

Høringssvar

Udviklingsplan for Kongelunden

Kongelunden - Høring - Solbjerg IF MTB

Kære Aarhus Kommune
Solbjerg IF MTB er en aktiv forening i Aarhus Kommune med børn & unge, motion og elite inden for MTB og cyklecross.
Cyklecross på Aarhus Cyklebane er en vigtig del af vores vintertræning og har udviklet sig til talent og elitetræning. Vi har mange der træner cyklecross, lige nu en danmarksmester i U17 piger, en herre eliterytter der jævnligt er på podiet ved de nationale mesterskaber, og mange flere på vej.
Cyklecross-træningen er et fantastisk mødested på tværs af klubberne og det er så populært at der kommer ryttere til en almindelig onsdags-træning fra det meste af Jylland.
Via en af klubbens sponsorer har vi et tæt samarbejde med Danmarks Cykleunion om støtte til talentudviklingen i Danmark. Her er den nationale camp på Aarhus Cyklebane hjørnestenen og løbene i Aarhus er blandt de mest besøgte i Danmark.
Vi er bekymrede og dybt skuffede over at Aarhus Cyklebane skal nedrives uden at der er planlagt et nyt cyklecross-anlæg til erstatning. Det er et kæmpe tab for cykelsporten og for vores klub.
Der kan ikke laves et cyklecross-anlæg på kun 7500m2 som kommunen har afsat, og det fungerer ikke uden belysning, cykelvask, lokaler, lager m.m .
Solbjerg IF MTB kan ikke bakke op om de aktuelle planer for Kongelunden, der vil medføre et stort tab for cykelsporten, for vores klub og en masse børn, unge og voksne der har et rigtig godt træningsmiljø på cykelbanen.

Troels Høiriis
Formand
Solbjerg IF MTB
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Troels Høiriis

Indsendt

24/08/2023 20:08

Sagsnummer

HS1498551

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Holme - Højbjerg - Skåde Midtbyen Viby
Hørings-id

H617

Kontakt

Kongelundens Sekretariat

Rådhuspladsen 2

8000  Aarhus C

Telefon 61 92 34 37

Mail kongelunden@aarhus.dk