Gå til hovedindhold

Høringssvar

Strategisk helhedsplan for Årslev

Fornuftig helhedsplan

Den helhedsplan der i længere tid har været under udvikling, er en af grundende til at vi gerne vil bo i Årslev.
Vi sætter pris på at der er afsat god plads til grønne arealer, og der bliver taget højde for afvandingen igennem de blå/grønne korridorer i stedet for underjordiske rør.
Derudover håber vi også at der forsat vil være plads til fælleshave(r)/fælles drivhus(e) og andre ting til at danne grundlag for at komme ud og mødes med andre og skabe mere fællesskab i fremtiden.
Vores håb er at mange af de grønne områder, vejkanter mv. vil blive "vild med vilje" for at trække noget af livet omkring Engsøen op, og give følelsen af at være endnu tætter på Engsøen.

Både til borgermødet og når vi læser de høringssvar som allerede er blevet sendt ind, er vores største bekymring at området syd for skibbyvej ikke bliver en del af den endelig helhedsplan og derfor heller ikke får en lokal plan. Hvis dette sker, er vi bange for at området syd for skibbyvej bliver "det vilde vesten" hvor gamle sekundære bebyggelser får lov til at stå i forfald, og de bygninger som måtte komme, i fremtiden slet ikke vil passe ind i resten af området. Om det skal forblive som det er nu eller om man evt. skal følge grundejerforeningens forslag om at begrænse bebyggelse til 70 m eller noget helt tredje er i sidste ende en politisk beslutning. Dog syntes vi ikke at der skal bygges tættere på søen end der er planer om nu.
Det vigtigste for os er dog at den sydlige del af skibbyvej bliver inkluderet.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Michael Amstrup Carlsen

Indsendt

18/09/2023 18:43

Sagsnummer

HS4632705

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H622

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00