Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bebyggelse skal ikke ske syd for Skibbyvej i et så vigtig natur område

På trods af flere 1000 ledige boliger i Aarhus kommune kommer vi nok desværre ikke udenom flere i Årslev heller.
Men at ligger dem syd for Skibby vej og så tæt på et natura2000 område er helt galmatias.
De politikere som støtter det og har udtalt sig snakker utroligt meget om alle de grønne områder de vil lave i bebyggelsen, men der skal tænkes modsat - lad det fantastisk grønne område med fasaner, tudser, rådyr, harer, ørne osv være og byg et andet sted.
Der er rigeligt med landbrugsjord feks nord for Skibbyvej som stadig afventer at få OK til en udstykning. På den måde kommer der flere boliger og det mest fantastiske dyre og natur liv forbliver forskånet.
Udover naturen (som er det klart vigtigste i denne sag) er der også helhedsplanen som ikke følger når der bygges.
Grundene ved Årslev markvej er feks over 10 år gamle og på planen var sat cykelsti/fortov ved Skibbyvej hertil. Det er stadig ikke kommet og vejen Skibbyvej er generelt slet ikke gearet til gående eller cykler.
Dertil kommer at dag institutioner er fyldte og skolen pt også oplever at have for lidt plads. Pt er to skoleklasser placeret i pavilloner som er sat der midlertidigt for at få plads til alle klasser.
Så inden der så meget som prøvegraves flere steder vest for Brabrand tænker jeg vi skal have en plan og ikke mindst i gangsættelse af forbedrede stier/fortorve, sikker skolevej (som også halter samt plan for øget tilgængelighed af dag institioner og skole.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Tina Rask

Indsendt

19/09/2023 11:35

Sagsnummer

HS7835443

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H622

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00