Gå til hovedindhold

Høringssvar

Strategisk helhedsplan for Årslev

Ønske om at bevare naturen ved Årslev Engsø

Jeg kan ved anlæggelsen af den nye bydel i Årslev være meget bekymret for, hvordan det skal påvirke området omkring Årslev Engsø.

Vi har ved Årslev Engsø et stykke dejligt natur, som mange borgere både fra Brabrand og øvrige Århus sætter stor pris på. Når man bygger ved Årslev, så kan jeg frygte, at vi for altid får ødelagt det skønne område.

Min store bekymring går især på, at der planlægges opførelse af byggerier syd for Skibbyvej. Det vil blive synligt fra stien ved søen – og forandre den oplevelse det er at gå på stien langs søen og fornemme landskab og dyreliv samt stilheden og roen og oplevelsen af ægte natur. Her er et stykke Brabrand, som er så unikt og godt for byen. Hvor er det synd at ødelægge dette.

Jeg håber, at man vil betænke sig og ikke bygge syd for Skibbyvej. Jeg undres i den sammenhæng over, at man ønsker at bygge syd for Skibbyvej i en første fase af byggeriet, når man ved, at netop dette område har så stor værdi for mange. Jeg vil opfordre til at udbygningen startes et andet sted. Brug så de kommende år til at finde ud af, om det overhovedet er relevant og ønskværdigt også at bygge ned mod søen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mette Marie Ostenfeld

Indsendt

19/09/2023 19:41

Sagsnummer

HS7533010

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H622

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00