Gå til hovedindhold

Høringssvar

Værn om Årslev Engsøs natur

Jeg bor i Årslev med min familie. Årslev er et dejligt område, hvor vi holder af at leve og bo, og vi sætter især pris på nærheden til naturen omkring Årslev Engsø. Det er på gåture omkring engsøen at vi trækker vejret og lader op. Naturen er vores åndehul, men den er først og fremmest levested for mange vigtige natur- og dyrearter.
Jeg byder nye tilflyttere velkommen til Årslev og er som sådan ikke modstander af byudvikling i Årslev, men Aarhus kommune bør med helhedsplanen virkelig tænke sig om ift. bebyggelse ned mod engsøen: skal vi udslette eksisterende velfungerende økosystemer for at tilgodese enkelte lodsejere? Jeg mener det vil være en kæmpe fejltagelse! Jeg bakker således op om Enhedslistens mindretalsudtalelse: Der bør ikke bebygges yderligere fra skibbyvej ned mod Årslev Engsø!
En anden undren er at Aarhus kommune påtænker etagebyggeri helt op i i 3 og 4 etager alt imens I kalder det en landsby. Det virker forfejlet i mine øjne. Hold byggeriet i 1 og 2 etager oversæt i Årslev, så følelsen af landsby kommer til sin ret.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Julie Lysdal Alexandre

Indsendt

19/09/2023 21:10

Sagsnummer

HS6106436

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H622

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00