Gå til hovedindhold

Høringssvar

Kæmpe opbakning fra mit netværk vedr. "Helhedsplan for Årslev"

Jeg vil gerne takke Rådmandens, Nicolaj Bang, forord for at dele sine visioner for udviklingen af Årslev. Det er inspirerende at se, hvordan Rådmanden ønsker at bevare og bygge videre på det, der gør Årslev til en særlig landsby.

Jeg er enig i betydningen af grønne fællesområder og det trygge miljø, som de skaber for borgere og deres familier. Det er beroligende at vide, at der vil være plads til børnene at cykle sikkert og at naturen vil være lige uden for døren, med Årslev Engsø som en del af baghaven.

Jeg sætter pris på, at helhedsplanen lægger vægt på at bevare og tilpasse sig det omkringliggende landskab og naturen. Det er vigtigt at udviklingen sker på landskabets præmisser og at naturen kan bevæge sig gennem området. Dette vil sikre, at Årslev forbliver en attraktiv og harmonisk bydel.

Jeg vil også gerne takke de engagerede borgere, der har bidraget til udviklingen af helhedsplanen. Deres input har været afgørende for at skabe en plan med stærk lokal forankring. Det er opmuntrende at se, hvordan fællesskabet har været involveret i processen.

Jeg er rigtig glad for at kunne bidrage med mine positive synspunkter på Helhedsplanen i Årslev. Det er vigtigt at sikre, at den endelige plan afspejler både borgernes behov og visionen om at skabe en moderne fortolkning af en landsby i Årslev.

Jer overbevist om, at Årslev vil blive et attraktivt og særligt bysamfund i den kommende fremtid.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Burak Kilic

Indsendt

20/09/2023 12:01

Sagsnummer

HS9901136

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H622

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00