Gå til hovedindhold

Høringssvar

Min holdning vedr "Forslaget til strategisk helhedsplan for byudviklingen i Årslev - Den Moderne Landsby"

Jeg har nøje gennemgået dokumentet ”forslaget til strategisk helhedsplan for byudviklingen i Årslev - Den Moderne Landsby” og vil gerne udtrykke min positive holdning til planen.

Først og fremmest vil jeg gerne rose det omfattende arbejde, der er blevet lagt i udarbejdelsen af denne helhedsplan. Det er tydeligt, at der er blevet taget højde for en bred vifte af aspekter, herunder bæredygtighed, infrastruktur og beboernes behov.

Jeg er især imponeret over planens fokus på bæredygtighed og miljøvenlige løsninger. Ved at integrere grønne områder, cykelstier og kollektiv transport i byudviklingen, viser planen en bevidsthed om at skabe en bæredygtig og miljøvenlig landsby. Dette vil ikke kun have positive effekter på miljøet, men også på beboernes livskvalitet.

Desuden er jeg glad for at se, at der er blevet taget højde for infrastrukturelle behov. Planen lægger vægt på at sikre tilgængelighed og nem adgang til offentlige faciliteter som skoler, sundhedscentre og indkøbsmuligheder. Dette vil skabe et velfungerende og bekvemt miljø for beboerne.

Endelig vil jeg gerne fremhæve planens fokus på at skabe et levende og inkluderende samfund. Ved at tilbyde forskellige boligtyper og faciliteter, der imødekommer forskellige behov og livsstilarter, vil Den Moderne Landsby være et attraktivt sted for en mangfoldig befolkning.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ayman Gwamer

Indsendt

20/09/2023 12:28

Sagsnummer

HS9475419

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H622

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00