Gå til hovedindhold

Høringssvar

Jeg vil hermed gerne gøre indsigelse mod udlægning af arealet ved Studstrup til solenergianlæg.

Bevaringsværdigt landskab, særlig god landskabskarakter, kirkeindsigt, skovbyggelinje og kystnærhedszone går tabt.

Studstrupvej og Ny Studstrupvej er eneste mulighed for at køre til og fra Studstrup. Området mellem Studstrupvej og Ny Studstrupvej er udlagt til rekreativt formål, samt ligger inden for skovbyggelinjen.
Det er netop området mellem og omkring disse to veje, der skal tildækkes i solceller. For at køre og cykle til og fra Studstrup, skal alle indbyggere fremadrettet køre gennem et over 60 hektar stort industriområde. Et område der i dag har en fantastisk udsigt til Skødstrup Kirke. Det vil have enorme konsekvenser for området, hvis solcellerne bliver en realitet.

Området ligger i særlig bevaringsværdig landskab. Det er jo netop pga. dette landskab, at området er meget populært og attraktivt for fx børnefamilier. Området bliver i stor grad benyttet af motionister og er i det hele taget et område der opfordrer til frisk luft og naturoplevelser.

Som det eneste af kommunens udpegede områder til solcelleanlæg, er denne placering i et område med ”særlig god landskabskarakter”.

Det kan ikke nytte noget, at man som kommune går med denne løsning, når denne bebyrder almindelige borgere, vores kulturarv og vores velvære.

Hilsen Søren
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren Tønder

Indsendt

31/08/2023 19:10

Sagsnummer

HS0918598

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00