Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Vedvarende energianlæg ved Studstrup og Vosnæs

Har man hørt kulturstyrelsen og Moesgaard Museum? - jeg støtter IKKE en solcellepark

Foruden de åbenløse argumenter som fremlægges af både Søren Tønder og Anders Krabbe, som jeg tilslutter mig, vil jeg endvidere fremhæve følgende.

I 2015 findes et "Velbevaret jernaldersamfund fundet under udgravning i Skødstrup" (citat JP Aarhus 15/10/2015). Denne fund grænser op til den planlagte solcellepark mellem Skødstrup og Studstrup. Jeg vil gerne høre, hvordan både Kulturstyrelsen og ikke mindst Moesgaard museum forholder sig til, at hele området dækkes til med solceller, når der med stor sandsynlighed kunne findes interessante fund for både lokal- og danmarkshistorien.

Som afsluttende bemærkning, vil jeg fremhæve høringssvaret fra Rune Simonsen, der fremlægger et åbenlyst argument, om at hele nybygger kvarteret i Skødstrup vil blive beskæmmet af solcellerne. Det virker ærlig talt som om, at Aarhus Kommune vil have i både "Pose og sæk" når de først udstykker et areal til beboelse og 5 år efter ødelægger hele området omkring dette område ved at opføre Solceller. Det er simpelthen ikke acceptabelt.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anders Christensen

Indsendt

03/09/2023 10:08

Sagsnummer

HS4699300

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00