Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Vedvarende energianlæg ved Studstrup og Vosnæs

Kæmpe vindmøller på grænsen til naturfredet område

Hvordan kan det overhovedet overvejes at opføre tre kæmpevindmøller, umiddelbart op af et område i Syddjurs som Naturfredningsforeningen fik fredet efter langvarig og ihærdig indsats?.. Er naturen på den anden side af kommune-grænsen mindre værdig? (Få hundrede meter eller blot en vej imellem) Må siges at være et kæmpe-paradoks, at Naturfredningsforeningen på Dialogmødet ligefrem skriver på plancher “at de er positive overfor projektet”- øhh... Sagen er at Aarhus kommunen åbenlyst placerer “projektet” i det alleryderste af egen kommune-grænse, hvor det generer færreste mulige af egne borgere og vælgere.

Hvor er Syddjurs Kommunes stemme her?.

En kommentar til dialogmødet som Aarhus Kommune afholdte d. 5 september. Det var med en helt klar agenda om IKKE dialog (tyndeste få minutters oplæg jeg har oplevet). Man kunne dog få en pose chips, eller en snak med Løgten Skødstrup Borgerforening (eller hvad det nu var), eller endnu bedre med NRGI, med foto-materiale som i bedste fald kan betragtes som optisk bedrag (møllerne lå lavere på fotos måtte man forstå, end de relative små vejtræer v. Godset og ca. på niveau med 20-30 høje træer i skoven). Hvor gemmer politikkerne fra Aarhus Kommune sig henne?

Bæredygtig energi ja tak, men hvor der reelt er vind, så det ikke primært til gavn for et en enkelt jordbesidder. Ud på vandet med dem eksempelvis, har vi gode erfaringer med.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Bo Iversen

Indsendt

09/09/2023 20:01

Sagsnummer

HS3748642

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00