Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Vedvarende energianlæg ved Studstrup og Vosnæs

Nej tak til vindmølle ved gl. Løgten

Jeg har en stærk tilknytning til dette område, hvor jeg er vokset op og tilbringer meget tid. Jeg nyder at cykle gennem de nærliggende skove og fiske i bugten. Derfor ville det være en stor skam at se vindmøller opstillet i dette fantastiske naturområde. Dette område tiltrækker besøgende fra den nordlige del af Aarhus, der kommer her for at opleve naturen.

Mine tre vigtigste argumenter er som følger:

Hvorfor overveje at opstille vindmøller i et naturskønt område med rigt dyreliv, smuk skov og en malerisk bugt? Lyden fra vindmøllerne, især når vinden er i den rigtige retning, vil forstyrre området og strække sig betydeligt længere på grund af vandets bæreevne.
Synligheden af disse 150 meter høje vindmøller vil være uundgåelig og forstyrrende for beboere i områder som Skødstrup, Løgten, Rønde og hele Mols-kysten. Det vil ændre den visuelle karakter af området markant.
Aarhus ekspanderer hastigt mod nord, hvilket indikerer, at flere og flere mennesker ønsker at bosætte sig i denne retning. Det er derfor fornuftigt at bevare det naturskønne område nord for Aarhus, da det er en af de første og mest værdifulde naturskønheder i området.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Adam Rytter

Indsendt

10/09/2023 20:44

Sagsnummer

HS4229630

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00