Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Vedvarende energianlæg ved Studstrup og Vosnæs

Høringssvar til sag om opstilling af tre vindmøller

Jeg hedder Jesper Sigvardt Vandborg og bor på Strandvejen 206, 8543 Hornslet. Jeg er modstander af opstillingen af 3 vindmøller ved Vosnæs Gods.

Jeg er bekymret for, hvordan vindmøllerne vil påvirke landskabet. De er 150 meter høje, og jeg er bange for, at de vil være alt for voldsomme og dominerende. Området er allerede meget stille og naturskønt, og jeg mener, at vindmøllerne vil ødelægge det.

Jeg er også bekymret for larmen fra vindmøllerne. Jeg er særligt bekymret, fordi området er meget stille. Selv en lille smule larm vil være meget tydelig. Jeg er bange for, at larmen vil genere mig og min familie, og at den vil gøre det svært at slappe af og nyde vores hjem.

Endelig er jeg bekymret for, hvordan vindmøllerne vil påvirke dyrelivet i området. Jeg er særligt bekymret for de fredede flagermus, der lever i området. Vindmøllerne kan genere flagermusene og gøre det svært for dem at finde føde og steder at yngle.

Jeg mener ikke, at de negative konsekvenser af vindmøllerne vejer op for de positive. Vindmøllerne vil være mindre effektive, fordi de ligger i et lavvindsområde. Jeg mener, at dette er et vigtigt aspekt at overveje, når man beslutter, om man skal opstille vindmøller i området.

Derudover er det vigtigt at bemærke, at vores hus ligger på en fredet område, hvor vi ikke engang må sætte en flagstang op, fordi det ødelægger udsigten. Det er ikke rigtig foreneligt med at få tre 150m møller som naboer.

Jeg opfordrer jer derfor til at afvise ansøgningen om opstilling af vindmøllerne.

Med venlig hilsen
Jesper Sigvardt Vandborg
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jesper Sigvardt Vandborg

Indsendt

13/09/2023 19:51

Sagsnummer

HS0916545

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00