Gå til hovedindhold

Høringssvar

Vindmøller ved Vosnæs

Jeg ønsker hermed at udtrykke min stærke modstand mod planerne om opsætning af vindmøller ved Vosnæs Gods. Jeg er dybt bekymret over de potentielle konsekvenser, dette projekt kan have på både miljøet og lokalsamfundet.

Vindmøller kan have en betydelig indvirkning på landskabet og naturen i området. Jeg frygter, at den visuelle forurening og ændringen af det naturskønne landskab vil have en negativ effekt på vores lokalsamfunds karakter.

Derudover er jeg bekymret for støjgenerne, som disse vindmøller kan medføre. For os, der bor i Havhusene, er det afgørende, at vores livskvalitet ikke forringes på grund af konstant støjforurening. Jeg opfordrer derfor til en grundig vurdering af støjniveauerne og deres potentielle påvirkning på beboernes trivsel og sundhed.

Jeg opfordrer myndighederne til at overveje alternative energiløsninger, der ikke vil have en så negativ indvirkning på vores miljø og lokalsamfund. Der bør tages hensyn til de bekymringer, som lokalsamfundet har givet udtryk for, og der bør foretages en omhyggelig afvejning af fordele og ulemper, inden der træffes en endelig beslutning.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren Rytter

Indsendt

13/09/2023 22:36

Sagsnummer

HS0101006

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00