Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Vedvarende energianlæg ved Studstrup og Vosnæs

Placering af energianlæg ved Studstrup

Overordnet er placering af et energianlæg nær Djurslandsmotoren og Studstrup uhensigtsmæssig.

Jeg mener der er mange forhold som ikke tages hensyn til ved, at placere et stor energianlæg - solceller på marken ved Djurslandsmotorvej. Jeg er blot én af mange borgere i Skødstrup som har direkte udsyn til marken og frygter for, hvad sådan anlæg vil betyde både i forhold til refleksioner, værdien på vores huse, men også for påvirkningen af vores skønne område og natur. Som borger med ca. 800 meter til marken oplever og ser jeg dagligt det meget dyreliv, som er i området. Det håber jeg også der tages højde for - marken ligger lige ved siden af en større skov ved Ny Studstrupvej.

Det visuelle har selvfølgelig meget at sige, da vi i Skødstrup ligge højere end marken. Men at hele landskabet i Studstrup skal præges af endnu et energianlæg - foruden Studstrupværket synes jeg ikke om.

Jeg synes det er meget uhensigtsmæssigt, at denne mark er en del af planen for placering af energianlæg. Området ligger desuden i kystnærhedszone, hvorfor jeg synes det er underligt, at dette ikke vægtes allerede fra start!

Jeg vil opfordre til, at der findes en anden placering af energianlægget ved Djurslandsmotorvejen.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Michael Koch Nielsen

Indsendt

17/09/2023 22:02

Sagsnummer

HS1849484

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00