Gå til hovedindhold

Høringssvar

Uhensigtsmæssig placering ved Studstrup

Først og fremmest er placering af et energianlæg nær Djurslandsmotoren og Studstrup uhensigtsmæssig.

Jeg mener, at der er mange forhold, som ikke tages hensyn til ved at placere et stort anlæg med solceller på marken ved Studstrup. Jeg er blot én af mange borgere i Skødstrup som har direkte udsyn til marken og frygter for, hvad sådan anlæg vil betyde både i forhold til værdien på vores huse, men også for påvirkningen af vores skønne område og natur. Som borger med ca. 800 meter til marken oplever og ser jeg dagligt det rige dyreliv, som er i området. Det påtænkte område er en mark, der ligger lige ved siden af en større skov ved Ny Studstrupvej.

Det visuelle har selvfølgelig meget at sige, da vi i Skødstrup ligge højere end marken. Men at hele landskabet i Studstrup skal præges af endnu et energianlæg - foruden Studstrupværket synes jeg ikke om.

Jeg synes det er meget uhensigtsmæssigt, at denne mark er en del af planen for placering af energianlæg. Området ligger desuden i kystnærhedszone, hvorfor jeg synes det er underligt, at dette ikke vægtes allerede fra start!

Jeg er fortaler for den grønne omstilling, og der findes mange velfungerende solcelleanlæg i Danmark, der ligger på placeringer udenfor beboelseområder, der ikke generer hverken mennesker, dyr eller natur. Anlægget ved Studstrup er placeret uhensigtsmæssig, og jeg vil opfordre Aarhus Kommune til, at finde en anden placering.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Camilla lützner

Indsendt

21/09/2023 20:15

Sagsnummer

HS5316801

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00