Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Vedvarende energianlæg ved Studstrup og Vosnæs

VE Vosnæs og Studstrup

Magtmisbrug om placering af kæmpevindmøller og solceller i naturen ved Vosnæs

Vedvarende energi projekter har sit eget liv uden for landets og Aarhus kommunes egne vedtagne planlove og det socialistiske bystyre i Aarhus gennemtrumfer sine ønsker om grimme, forældede og ineffektive solcelle- og vindanlæg ved Vosnæs og Studstrup, uanset om du kan lide det eller ej. ” Grøn energi er tidens vink til omverdenen om at vi er en ansvarlig kommune”.

Vi har et flertals demokrati i Danmark med en stor befolkning i de store byer, der stemmer socialistisk og hysterisk klimavanvittigt og en mindre befolkning uden for de store byer, der påtvinges byboernes beslutninger, fordi de har flertallet.
Hvordan kan regering og folketing og byråd se igennem fingrene med denne skævvridning af den demokratiske proces ?

Jævnfør Niels Aagaards høringssvar 30.09.2023 fra Det Fælles Bedste med byboernes bedrevidende, frelste overklasseforklaringer på den sande måde at indrette sig i livet under den truende klimakrise. Vi er idioter, hvis vi ikke kan se at byrådet ikke kan handle hurtigt nok :

Jeg citerer: Og når dét inden længe resulterer i, at kommunens store skove brænder, at bymidten oversvømmes, i hedebølger, tørker og monsterregn, orkaner osv. så er byrådets politikere videre til de næste jobs.

Her trækkes Hitlerkortet eller klimatruslens uigenkaldelige skyldsspørgsmål. Det er din skyld, hvis ikke…. Vi skal handle nu, ligeså hurtigt som med Mettes minkudryddelse og Uffes lige så lynhurtige granatkasterkøb i facistlandet Israel. Hurtighed er tidens løsning. Ikke noget med at sove på det eller vende skråen. Videnskabelig dokumentation må komme senere. Jf. Parisaftalen og FN´s klimaråd IPCC.

Landbefolkningen skal levere jord og natur til solceller med de omkostninger det indebærer, fordi byboerne ikke vil have det industrielle svineri i byen. Hvorfor er der ikke en lov, der påbyder solceller på alle byens hustage ?

Landbefolkningen skal levere vindmøller til byboernes forbrug af el med de restriktioner og gener, det giver for landbefolkningen, fordi de ikke selv vil have reduceret deres ejendomsværdier af udsigt til sådant noget grimt industribyggeri . Hvorfor er der ikke en lov, der påbyder at der rejses møller i Høje Risskov, Højbjerg, Jelshøj og på Aarhus havn ?

Landbefolkningen skal levere frisk og godt vand til bybefolkningen med de restriktioner, det giver på landet, fordi byboerne ikke vil betale for at få deres eget vand renset. Hvorfor er der ikke en lov, der påbyder byboer selv at hente vand op fra deres egen undergrund og rense det til husholdningsbrug ?

Landbefolkningen skal acceptere at byboerne udleder millionsvis af liter urenset kloakspildevand til Aarhusbugten og vores kære Kaløvig, her i Havhusene, hvor jeg bor og fisker, fordi byboerne ikke vil betale for et brugbart kloaksystem, der står i forhold til befolkningen og befolkningstilvæksten i byen.

Sådan kunne jeg fortsætte. Men hvis bare vi er mange, så får vi et rigtigt demokrati.

Nb. Jeg vedlægger kopi af mit tidligere høringssvar den 11.12.2019

Med venlig hilsen
Naturglad landbo og Landbrugsmægler
Ejner Kaa
Havhusene 30.09.2023
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ejner Kaa

Indsendt

30/09/2023 17:41

Sagsnummer

HS4624458

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00