Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Vedvarende energianlæg ved Studstrup og Vosnæs

Bekymring vedrørende opstilling af vindmøller i Vosnæs

Kære Aarhus Kommune,

Jeg henvender mig vedrørende det forestående projekt om opstilling af vindmøller i Vosnæs.
Dette område har en særlig betydning for mig, eftersom min tætte familie bor i nærområdet samt at jeg selv benytter naturen, og omgivelserne omkring skoven, stranden og vandet ofte.

Jeg anerkender vigtigheden af at skabe bæredygtige energiløsninger, og ser væsentligheden i at bevæge os mod en grønnere fremtid. Dog er jeg bekymret over den foreslåede placering af vindmøller i Vosnæs af flere grunde:

Støjniveau: Vindmøller kan skabe betydelig støj, hvilket potentielt kan forringe livskvaliteten for dem, der bor i nærheden.

Miljøpåvirkning: Vosnæs er hjemsted for et rigt og varieret dyreliv, og opstilling af vindmøller kan have en negativ indvirkning på disse naturlige levesteder, samt brugen af naturen. Dette kan ligeså få negativ indvirkning op de mange besøgende og brugere af naturen omkring Vosnæs.

Jeg opfordrer Aarhus Kommune til at overveje alternativer, herunder andre former for grøn energi, der måske har mindre indvirkning på det lokale samfund og miljøet. Desuden bør der gennemføres en grundig undersøgelse for at identificere mindre følsomme områder for opstilling af vindmøller.

Med venlig hilsen,

Jeppe Uhd
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jeppe Uhd

Indsendt

01/10/2023 23:03

Sagsnummer

HS3218619

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00