Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Vedvarende energianlæg ved Studstrup og Vosnæs

Indsigelse mod opstilling af vindmøller ved Vosnæs

Vi købte grund i Skødstrup for at være tæt på by, men samtidig få den flotte natur og det åbne landskab. Aarhus Kommune har solgt utallige byggegrunde herude i 8541. Og nu vil I pludselig give tilladelse til at opsætte 3 kæmpe vindmøller. Placeringen giver ingen mening, da de opstilles lavtliggende i bugten, området er af stor betydning kulturhistorisk og det vil smadre hele den natur og det udsyn der er udover vores skønne område. Vindmøller af den størrelse larmer, og er påvist til at kunne høres mindst 3 km væk, og 3 vindmøller vil påvirke både mennesker og dyrelivet omkring os. Jeg vil på det kraftigste opfordre til at der laves uvildige undersøgelser på, hvor meget lyden vil påvirke beboere i området.

Ser man på antallet af stedet i Aarhus kommune er det påfaldende, hvor få steder der er udlagt til det i det sydlige Aarhus. Det må I simpelhen kunne gøre bedre.

Jeg er med på at grøn omstilling er vejen frem, men der må også tænkes bevaring af natur og kultur ind i det. Det her vil være ødelæggende for området.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Bjørndah

Indsendt

03/10/2023 20:35

Sagsnummer

HS4139252

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H666

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00