Gå til hovedindhold

Århus' udsigter.

Antal støtter: 14 af 1500
Navn
Susanne Hedemann Nielsen
Email
Susahn@hotmail.com
Forslaget

Kære kommune.

Jeg foreslår, at man fra Byrådets side laver en komite, hvor både byråd og "alm. bybosatte borgere", kan diskutere, hvad målet er for Århus' byudvikling

Vi har et helt speciel landskab her i og rundt om Aarhus. Vi ligger i en tunneldal, og derfor har utroligt mange beboere i Aarhus flotte udsigter ned over byen og ud mod havet. Det er der mange som virkelig nyder det i hverdagen, at kigge ud og opleve luft og udsigt foran deres vinduer og altaner. Jeg oplever at mange i løbet af de sidste par år, har fået "taget" deres udsigt, grundet store og høje bygninger. Jeg ved at bygherrerne, er vilde med at bygge nyt og højt, men altså kunne vi ikke få en lidt mere klar og tydelig byudvikling, jeg ved at mange, inkl. mig selv, stor nyder luft, lys og græs/natur inde i byen. Og at de rekreative steder derinde, er de steder, hvor folket søger hen, når man bor i lejlighed og ikke selv har stor have. Mit forslag er færre høje bygninger, og flere eks. almene boliger, hvor huslejen ikke stikker helt af. Aarhus skulle gerne være for alle, de studerende, børnefamilier og den ældre generation, og en by hvor man trives, således at det ikke kun er de meget velhavende der kan have råd til, at bosætte sig herinde. Så 2 ting, færre høje bygninger, og flere almene boliger, eks, også til Seniorer, for det mangler der. Ved, at trælasten er under opbygning, men huslejen er meget dyr. 

I ønskes en god dag,

Mvh Susanne Hedemann Nielsen.

Bemærkninger

En mere tydelig og klar byudvikling. Hvor beboerne inde i byen, har mere medindflydelse. 

Hvordan skal byen se ud fremover. Og hvor vil vi hen. Jeg ved at økonomi, spiller en stor rolle her. Havnen er vigtig, men det er folks trivsel også. 

Mange er alene, og bor dermed også alene. Så de store dyre lejligheder, 4,5,6,7 værelses lejligheder, kan jo selvfølge bruges af de studerende også, men der er brug for flere alm. boliger, og gerne flere seniorboliger, så de ikke kun er "de unge" og de meget velhavende, som bor i byen. 

 

Afstemning start
Afstemning afslutningsdato