Gå til hovedindhold

Høringssvar

Høringssvar for lokalplan 1185

Til rette vedkommende.

Hvis der bliver bygget en 3 etagers tilbygning til det eksisterende plejehjem på kløvervangen, vil det have ekstrem negativ konsekvens for vores hjem, dagligdag og familieliv.
Vi har ret mange og store vinduespartier, så beboerne vil kunne kigge direkte ind i vores stue og terrasse, samt have kig til vores gang, hvor vi har badeværelse og soveværelse. Det vil betyde, at vores privatliv vil blive krænket, da vi reelt ikke længere vil have noget privatliv. Beboerne vil kunne følge med i, hvad vi laver ubevidst eller bevidst - det vil ikke være rart, at jeg ikke kan gå i mit eget hjem med eller uden tøj på, og måske blive iagttaget.
Derudover vil det visuelt fra vores spisestue blive generende at kigge på, for egentlig vil vi ikke bryde os om at have indkig til andres private hjem.

Ydermere vil en 3 etagers bygning så tæt på vores hjem, tage meget af vores dagslys, og kaste lange skygger mod nord, hvor vi på Tronkærgårdsvej bor.
Reglerne til skel, overholder ikke normale hensyn til naboarealer. Om vinteren vil solen gå ned bag bygningen. Samtidig vil vi blive berørt af extra lys fra bygningen om aftenen/natten direkte ind i stuen og i vores soveværelse.
Afstanden til skel er så lille, at det er tvivlsomt om eksisterende beplantning kan bevares samt, at det er tvivlsomt, om der er plads til ny eller erstatningsbeplantning.
Fordi der ikke kan laves afgrænsende beplantning, vil gangarealer mod nord give lysforurening om aftenen i hele bygningens længde

Hertil har jeg slet ikke nævnt den negative økonomiske konsekvens, det vil have for vores boligs værdi.

Billede er medsendt, som viser direkte indkig til vores hjem. Hertil skal nævnes, at billede er taget noget længere væk end en evt tilbygning vil være. Den vil være ved træerne, samt den vil have en højere højde en træerne, så der vil blive kigget ned i vores hjem, hvilket kun vil betyde, at man kan kigge bedre ind til os.

I er meget velkomne til at komme ud og kigge på de store gener det vil betyde for os.


Mvh
Camilla Jonsbak Lisby
Tronkærgårdsvej 89
8541 Skødstrup

Tlf: 23277852
Mail: camilla@jonsbak.dk
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Camilla Jonsbak Lisby

Indsendt

20/11/2023 21:28

Sagsnummer

HS5406264

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H712

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00