Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1185 - Udvidelse af plejehjemmet Kløvervangen i Skødstrup

Kritik/forslag til udvidelse af Plejehjemmet Kløvervangen

Som medlem af den nærliggende Grundejerforening mener jeg det er utroligt ærgerligt at der vil blive bygget en endnu større/længere mur klods op mod vores friarealer mod Syd. I dag kan vi se frit over til de lave bygninger der ligger op mod Kløvervangen og de to områder hænger godt sammen.
Endnu værre at det kun vil være gangarealer mod Nord, med dertil hørende 24/7 lysforurening. Dette kan jeg allerede se nu, når jeg går tur med hunden i mørket, så er stiarealerne fuldt tilgængelige, pga. meget lys. Hvis der alligevel bliver bygget som nævnt vil det så ikke være muligt både på eksisterende bygninger og nye at sætte folie op på alle gangene/vinduerne mod Nord, således lys ikke så let kommer ud men kun kommer ind (omvendt end normal solskærm), derved vil de nærmeste boliger ikke blive generet lige så meget og det frie areal vi få mere ro/mindre lysforurening til dyreliv osv.
Jeg vil i øvrigt henvise til de indsendte høringssvar fra vores Grundejerforening, hvori der er nævnt flere ting med skyggevirkning, mur udtryk, bevoksning eller mangel på samme, areal udnyttelses overstigelse og flere ting.
Håber der bliver lyttet til dem, der allerede bor i området og at Kommunen tænker over at byggeriet skal stå i 50-100 år og påvirke alle omkring.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Morten Grønberg

Indsendt

21/11/2023 02:46

Sagsnummer

HS6191981

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H712

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00