Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1185 - Udvidelse af plejehjemmet Kløvervangen i Skødstrup

Høringssvar

Vi købte vores grund og byggede hus ud fra beliggenhed, udsigten over området, naturen og privatliv i vores hjem og have - dette vil blive fuldstændigt ødelagt med kommunens planer om 3 etagers høj og 88 m lang mur direkte foran vores hus.
Byggeriet vil uden tvivl have store økonomiske konsekvenser for os og værdien på vores hus. Hvis planen gennemføres, vil vi forvente at værdiforringelsen af vores bolig kompenseres 100% - frem for alt ønsker vi dog at bibeholde vores hjem og naturen i området uden byggeri.

Byggeriet vil give direkte indkig oppefra og ind i vore bolig i køkken, stue, værelser og på hele vores terrasse og have – vi oplever det som en stor krænkelse af privatlivets fred. Derudover vil byggeriet skabe skygge på hele nord siden og eftermiddags solen vil forsvinde i vinterhalvåret i vores hus.

Lysforureningen vil blive væsentligt forværret grundet byggeriet som derudover også vil skabe flere års byggeri og støj, som vil genere os og de ældre som bor i plejeboligerne.

Gennem de seneste 13 år har naturen foran huset og i hele området vokset og det har skabt plads til et rigt plante, fiske og fugleliv ved søen og langs skæl. Det vil derfor også påvirke og ødelægge naturen og biodiversiteten, hvor den 88 meter lange og 3 etagers høje bygning forventes placeret.

Vi bakker 100% op om alle de indsigelser som grundejerforeningen har fremlagt.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Hanne Sørensen

Indsendt

22/11/2023 08:20

Sagsnummer

HS4095497

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H712

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00