Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1185 - Udvidelse af plejehjemmet Kløvervangen i Skødstrup

Høringssvar angående forslag til Lokalplan nr. 1185

Opførelsen af tiltænkte bygning(er) vil ikke bare være ulovlig i henhold til gældende planer, men også være til stor gene for os naboer i tilstødende område (Tronkærgårdsvej). Vi har bosat os i området, under de forudsætninger, som var sat ud ift. til lokalplaner, og har på alle måder måttet indrette os på en måde så vi lever op til det regelsæt der er præmissen.
Det foreslåede byggeri ændrer på alt dette, og må anses som både et lovbrud, (som alt andet lige må udløse erstatninger), men lige så meget en provokation. Provokationen skal ses i det lys, at vores grunde er handlet med Aarhus kommune som har udlagt området, med tilhørende natur, og dermed også solgt os forventningerne om hvor herligt området vil være. Dette byggeri vil ændre på denne herlighed, da både højde af bygninger, tæthed til skel, tilførelse af lysforurening, alle har en karakter der ændrer området for evigt. At det er samme kommune som sælger et 'produkt' og derefter 'ødelægger' produktet når det er solgt er for os uforståeligt.
Håber derfor beslutningstagerne vil lytte på de indsigelser der er gjort, og beslutte sig for en pause, hvor der kan udtænkes ændringer i bygninger, som minimerer alle gener, som eksisterende plan vil medføre. Hilsen en familie fra nærområdet, som elsker at gå tur i det flotte naturområde som vi har investeret i.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ulrik Paulsen

Indsendt

22/11/2023 12:27

Sagsnummer

HS7085012

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H712

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00