Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1185 - Udvidelse af plejehjemmet Kløvervangen i Skødstrup

Hørringssvar

Som beboer på Tronkærgårdsvej vil jeg gerne udtrykke min opbakning til grundejerforeningens høringssvar.

Plejehjemmet er hele områdets nabo, som vi har haft et godt naboskab sammen med i 10 år.

Vi har delt fælles opholdsareal og på grund af det kuperede terræn er plejehjemmet en del af hverdagen og udsigten fra hele området – både nat og dag.

Den planlagte udvidelse vil dog rykke ved dette forhold da grunden nu overudnyttes til et byggeri, der er helt ude af proportioner med området og som i kraft af sin placering ødelægger den positive sammenhæng mellem plejehjem og område. Derudover vil alle de negative konsekvenser af byggeriets størrelse primært være naboernes problem.

Det er ikke fair at kommunen går så langt i at fravige gældende lokal. Og kommune planer samt gængse regler for at medvirke til at maksimere en almennyttig boligforenings businesscase.

Vi må som borgere i Aarhus Kommune forlange at forvaltningen og Aarhus kommune også varetager de almene borgeres interesse i denne sag. Vi henstiller derfor til at kommunen genbehandler lokalplansagen og udformer en evt. udvidelse af plejehjemmet med et mindre antal enheder og en mere hensynsfuld udformning og placering så der er balance mellem plejehjem og området.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Marie Hviid Pedersen

Indsendt

22/11/2023 17:33

Sagsnummer

HS4806593

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Skødstrup - Løgten
Hørings-id

H712

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00