Gå til hovedindhold

Høringssvar

Debatoplæg - Omdannelse af City Vest til et mindre butikscenter og boliger

Gelleup/ City Vest

Ift helhedsplanen ønskede man at Gellerup åbnede sig op mod omverdenen og ikke lukkede sig om sig selv. Vi som bor i nær-området af Cityvest : Silkeborvej og de nærliggende parcel -områder oplever at Gellerup på sin er vis er vokset og har flettet sig ind i lokalområderne.Der er f.eks oprettet busstopsted for bus 4a ude foran min bolig Silkeborvej 524 , hvilket har resulteret i svineri samt uro omkring busstoppestedet ,udover at mange både skoleelever samt de unge og sågar voksne mennesker vælger at sætte sig ind i min have mens de venter på bussen.
Men mange nye boliger(udvidelse af Gellerup)
vil lægge yderligere pres på os andre i området.Ikke mindst høje bebyggelser og evt tårne vil skygge for solen i vores haver , samt skabe indkig i husene og vores boliger vil falde i værdi .

Skab et miljø med varieret butiksmiljø , cafeer, biograf, fitness mm.. Fælleshus , for områders beboere med mulighed for fællesspisning og værksteder som de lokale kan benytte.Lokaler hvor diverse interesse fællesskaber kan mødes .
Der står mange ledige boliger i Århus ,Områder er i forvejen tæt meget beboet ,og evt byggeri vil skabe mere uro i området og derudover vil Gellerup skov vil blive belastet og miste sin herlighedsværdi
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Rosenstand Hansen

Indsendt

11/10/2023 13:28

Sagsnummer

HS3384329

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Brabrand - Gellerup
Hørings-id

H730

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00