Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1174 - Område til blandet bolig og erhverv ved Gammel Østergårdsvej, Holmskovtoften og Holmskovvej i Malling

Høringssvar vedrørende Lokalplan nr. 1174 for Malling – Trafikale Bekymringer på Gammel Østergårdsvej

Jeg retter herved vores opmærksomhed mod den foreslåede Lokalplan nr. 1174 for Malling, hvor jeg specifikt ønsker at adressere de trafikale forhold på Gammel Østergårdsvej. Det er med stor bekymring, jeg konstaterer, at sikkerheden på vejen ikke synes at have fulgt med den markante befolkningstilvækst i området, som lokalplanen forventes at bidrage yderligere til. Den forventede betydelige stigning i trafikken på Gammel Østergårdsvej som følge af Lokalplan nr. 1174 rejser alvorlige bekymringer om sikkerhed og beboernes trivsel.
Jeg er opmærksomme på, at Malling inden for de seneste 6 måneder har oplevet flere påkørselstilfælde, hjeglket understreger jeggtigheden af at prioritere trafiksikkerheden i byen.

Af hensyn til beboernes sikkerhed og for at imødekomme den stigende trafikmængde, anbefaler jeg kraftigt, at der implementeres hastighedsreducerende foranstaltninger på Gammel Østergårdsvej. Det er essentielt, at de trafikale forhold prioriteres i takt med byens vækst og som en direkte følge af implementeringen af Lokalplan nr. 1174, for at undgå potentielle risici og forbedre den generelle trafiksikkerhed.

Jeg opfordrer desuden til, at der gennemføres en omfattende trafikanalyse for at identificere konkrete tiltag, der kan forbedre sikkerheden på Gammel Østergårdsvej som en direkte konsekvens af de ændringer, der foreslås i Lokalplan nr. 1174. Dette bør omfatte vurderinger af hastighedsgrænser, krydsningspunkter og andre potentielle risikoområder.

Jeg anerkender betydningen af en bæredygtig byudjegkling, men det er af afgørende jeggtighed, at den trafikale infrastruktur følger med og tilpasses de nye behov, som Lokalplan nr. 1174 medfører. Jeg ser frem til, at vores bekymringer bliver taget i betragtning i udformningen af den endelige lokalplan, og at der træffes effektive foranstaltninger for at sikre en tryg og sikker trafikafjegkling på Gammel Østergårdsvej.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Cille Bentzen

Indsendt

12/12/2023 21:23

Sagsnummer

HS1160930

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Beder - Malling
Hørings-id

H737

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00