Gå til hovedindhold

Høringssvar

FORNYET HØRING - Forslag til Lokalplan 1193 - Multihal ved Bispevej, Stavtrup

Jeg støtter denne lokalplan

Jeg støtter denne lokallan og det store arbejde som både lokale ildsjæle og folkene i planafdeligen hos Teknik og Miljø har udført for at gøre det muligt.
Vi vil alle beskytte vores grundvand og drikkevand og vi skal stole på, når der i projektet netop også er taget hensyn til det. Jeg mener ikke, der er data, der viser, at idrætshaller, parcelhuse e.l. udgør en risiko for vores drikkevand - og faktisk drives, der jo landbrug fra området i dag - en hal er da bedre!
Diskussionen bliver nemt "forurenet" når naboer, som er kede af en ny "nabo" med mere trafik osv, danner protestgrupper og "anklager" politikkerne for ikke at tænkt grønt nok.
Bekymringen fra nabo mm er selvfølgelig helt i orden og netop den demokratiske proces er vigtig. Det synes jeg også bliver vægtet højt hos Aarhus Kommune - så alle bliver hørt.
Men en proces kan jo godt være demokratisk selvom man for ret.
Vi har valgt vores politikkere til at træffe de svære beslutninger, på baggrund af alle faktuelle oplysninger og ikke på bagrund af, hvem der råber de "rigtige" ord højest. Der vil altid være nogle som bliver kede af at byen skal udvikle sig i netop deres baghave.
Når hallen står der, er jeg sikker på ,at det blive et stort aktiv for byen - og nogle vil vælge at købe "nabohuset" netop fordi hallen er i baghaven.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jørgen Jacobsen

Indsendt

12/12/2023 13:23

Sagsnummer

HS4812580

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Stavtrup - Ormslev
Hørings-id

H757

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ
Plan og Byggeri
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Telefon: 89 40 44 00